Årskonference 2020

Invitation til årskonference 2020

Socialtilsynets årskonference 2020 – Undskyld! – vi aflyser desværre med følgende begrundelser:

 

-         Om end regeringens meldinger om ”sammen hver for sig” foreløbig kun rækker frem til og med påske, så signalerer Sundhedsstyrelsen, at epidemien forventes at vare ca. 3 måneder, hvorfor vi nu vurderer det som meget usandsynligt, at få lov at samle ca. 200 mennesker inden udgangen af april måned.

 

-        Og selv hvis vi måtte have lov at samle ca. 200 mennesker d. 30/4 så vurderer vi, at konferencen ikke vil få den fortjente opmærksomhed og deltagerantal, da døgntilbud og socialforvaltninger ultimo april stadig er travlt optaget med Covid-19 og da mange ud af forsigtighed sikkert vil holde sig væk uanset de formelt set godt måtte komme.

 

Socialtilsyn Syd inviterer igen i år til konference, hvor vi fælles vil forsøge at finde de blinde vinkler vi utvivlsomt udvikler i vores anstrengelser for at gøre det godt og værdigt, at være borger på vor tids døgninstitutioner. 

Vi har indbudt en række eksperter på området, ligesom vi vil fortælle om vor egen tilsynspraksis i forhold til emnet. 

Dato:         30. april 2020 kl. 9.00 – 16.00
Sted:         Park Hotel, Viaduktvej 28 ,5500 Middelfart
Pris:           Gratis

Nærmere program og tilmelding vil være at finde på vores hjemmeside eller via mail: stsplus@fmk.dk.

Socialtilsyn Syd afvikler naturligvis kun konferencen, hvis det er forsvarligt i fht. de retningslinjer, som må være gældende på det tidspunkt. Men da Socialtilsyn Syd dels har set meget frem til at afholde konference og dels stadig nærer et lille håb om at Covid-19 situationen ser lysere ud ultimo april, undlader vi indtil videre at aflyse. 

Vi ser frem til dagen i selskab med jer.

Venlig hilsen

Peter Bjerregaard