Socialtilsyn Syd har en whistleblower-plakat, som du kan printe ud

her (PDF- åbner i samme vindue).

Whistleblower

Læs, hvordan du anonymt kan kontakte os om bekymrende forhold om et tilbud eller en plejefamilie.

Whistleblower henvendelser
Du kan henvende dig anonymt til Socialtilsyn Syd, hvis du har bekymrende oplysninger om et tilbud eller en plejefamilie.

Socialtilsyn Syds tilsynsbesøg på sociale tilbud og i plejefamilier giver - sammen med de informationer, vi i øvrigt kan indhente - et øjebliksbillede af forholdene for beboerne.

Du kan som personale, beboer, pårørende eller anden person have oplysninger om bekymrende forhold, som du mener, vi bør kende til.

Du er anonym
Det betyder, at du ikke behøver fortælle, hvem du er. Hvis du alligevel fortæller det, behandler vi oplysningerne fortroligt.

Det er kun socialtilsynet, som ved, at der er kommet en underretning. Vi må ikke fortælle til den kommune, plejefamilie eller det tilbud, som henvendelsen drejer sig om, at vi har modtaget oplysninger om bekymrende forhold.

Alle henvendelser undersøges nærmere og behandles fortroligt. Henvendelsen giver derfor ikke ret til at få oplysninger om, hvilke tiltag Socialtilsyn Syd foretager. 

Whistleblower funktionen i Socialtilsyn Syd
Der er 5 socialtilsyn i landet, der fører tilsyn med sociale tilbud og plejefamilier i hver sin region. Hvert socialtilsyn har en whistleblower funktion, som du kan henvende dig til telefonisk eller via en webformular.

Kontakt whistleblower funktionen i Socialtilsyn Syd
Udfyld formularen online (åbner nyt vindue)
Formularen er krypteret og kan kun ses af de medarbejdere hos os, som arbejder med de underretninger om bekymrende forhold, som kommer ind via whistleblower funktionen.

Vælger du at skrive dine kontaktinformationer i formularen, giver du mulighed for at stille opklarende spørgsmål og stadig beskytte din anonymitet og oplysninger.
Ring til os
Direkte telefon 7253 1999
Mandag-torsdag 9.00-15.00
Fredag 9.00-12.00

Vi gør opmærksom på, at WB-telefonen er lukket på helligdage. På helligdage henviser vi til, at man bruger webformularen.

Kontakt den rigtige whistleblower. Det er vigtigt, at du kontakter det Socialtilsyn, som fører tilsyn i den kommune, hvor tilbuddet eller plejefamilien ligger, som du har bekymrende oplysninger om. Du finder de andre socialtilsyns whistleblower funktioner her: